Aannemer

Ik heb zelf een huis gekocht en wil een aanbouwing er bij hebben dus ik ben al een tijdje opzoek naar een aannemer. Ik heb zelf totaal geen verstand van verbouwen en ben ook niet erg handig als het aankomt op handenarbeid aangezien ik zelf in de ICT zit. Na een tijdje te zoeken ben ik bij Verbouwaanvraag.nl terecht gekomen. Ik had al een aantal keer goede reacties gehoord  maar was het een beetje vergeten. Tot dat ik op Google hun website tegen kwam.

verbouw

De aannemer komt over een aantal dagen langs om een kijkje te nemen. Het voordeel dat ik heb is dat het huis nu nog leeg staat aan meubels en interieur dus dit hoeft niet allemaal verplaatst te worden, dit is ook makkelijk met het bouwen van de aanbouw aangezien ik een kantoor wil hebben grenzen aan mijn woonkamer. Hiervoor zal waarschijnlijk een muur er uit moeten en nu staan de meubels niet in de weg.

Een vriend van mij heeft ook een tijdje in de verbouwing en al gewerkt dus deze komt ook even een kijkje nemen om ook nog wat advies te geven aangezien ik zelf er niet veel verstand van heb.  Ook zal mijn vriend een handje helpen bij het bouwen van de aanbouw om ook zo een beetje in de gaten te houden of het allemaal goed verloopt.

Ik ben erg benieuwd en kan niet wachten tot dat het allemaal af is , maar dit zal nog wel even duren. Voor nu is het nog wachten wat de aannemer zegt en vanaf daar kijk ik wel veder.