Aanrader om je eigen bedrijf te beveiligen

Een eigen bedrijf, een jongensdroom

Mijn vader was altijd al een inspiratiebron voor mij omdat hij enorm ondernemend was. In zijn vrije tijd was hij altijd op zoek naar kansen om bij te klussen en geld te verdienen. Zelf heb ik de opleiding MEAO gedaan. Ik heb mijn diploma bedrijfsadministratie gehaald en omdat mijn vader altijd al zo voor zichzelf bezig was wilde ik niets lievers dan ook voor mijzelf beginnen. Een jaar na mijn opleiding besloot ik om van uit huis te gaan werken. Ik begon met belanstingaangifte te doen voor bedrijven maar ook voor particulieren zoals familie en vrienden. Omdat Uithoorn maar een klein dorpje is verspreidde het nieuws dat ik voor mijzelf was begonnen zich snel en door snelle mond-tot-mond reclame steeg mijn aantal klanten snel. Na twee jaar mijn eigen bedrijf te hebben was het tijd om dan ook daadwerkelijk een pand te gaan huren. Dat ging hele makkelijk via Funda Business. Mijn eigen bedrijfsruimte. Het kan bijna niet mooier. Ik had een leuk pand op het oog dat centraal gelegen lag in Uithoorn aan het Amstelplein. Van mijn vader had ik een behoorlijke bijdrage gekregen en ik had zelf tijdens mijn opleiding ook al wat geld gespaard. Hierdoor had ik de mogelijkheid om een bedrijfsruimte te gaan huren.

Mijn eigen fort

Mijn fort moet natuurlijk wel goed bewaakt worden. Ik kwam er achter dat er geen centraal alarmsysteem is en dus moest ik op zoek gaan naar betrouwbare beveiliging. Via zoekmachine Google en goede recencies kwam ik al snel bij Jablotron alarmsystemen uit. De recencies kloppen inderdaad. Het geeft mij een geweldig gevoel om na een lange dag te hebben gewerkt mijn eigen ruimte af te sluiten en het alarm erop te zetten zoals ze dat zeggen. Het voelt voor mij als een kluis waarbij het goud enorm goed bewaakt wordt.

amstel_plein