Badkamer wandtegels, wat is uw stijl?

Als er een ruimte is die helemaal moet passen bij uw persoonlijke voorkeuren is het wel de badkamer. De ruimte waar u de dag begint, de dag eindigt en vaak ook momenten van diepe ontspanning meemaakt. De keuze in wandtegels bepaalt voor een groot gedeelte de basis ‘inrichting’ en is dan ook een belangrijk onderdeel van de sfeer. Met onze wandtegels voor de badkamer bent u in staat om diverse stijlen te creëren. Voor ieder hebben wij de ideale wandtegel in ons assortiment. Of u nu de voorkeur geeft aan een strakke en moderne sfeer, een rustgevende en kalme uitstraling, of juist een Zweedse en natuurlijke (houtlook) inrichting behoort tot de mogelijkheden. Houdt u meer van decoratieve accenten, zoals bijvoorbeeld mozaiek tegels en wandstroken, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor iedere wens vindt u bij tegelmegashop.nl een tegel die past!wandtegels_wit

TIP: De meeste vloertegels uit ons assortiment zijn ook te gebruiken  als wandtegel. Houdt er bij het kopen van tegels, indien u de tegel voor zowel de vloer als de wand wenst te gebruiken, rekening mee dat u kiest voor de juiste structuur. Dit geldt voornamelijk voor vloertegels die niet te glad moeten zijn, daarom zijn onze badkamertegels vaak stroever in de structuur. Maar voor de wand moet de tegel weer niet te stroef zijn met het oog op het gemak van schoonhouden. Laat u dus goed informeren!

Badkamer wandtegels online; Tegelmegashop.nl;  Een van de grootste leveranciers van wandtegels in de regio en op online gebied van Nederland en België! Wij bieden een groot en divers aanbod A-merken van 1e keus topkwaliteit en voor de beste prijs. U kunt online ons aanbod bekijken en veilig en vertrouwd een bestelling plaatsen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Roermond.