Bouwtechnische keuring Breda

Bent u op zoek naar iemand die een bouwtechnische keuring in Breda uit kan voeren? Dan bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste anders. Geen enkele bouwtechnische keuring is voor ons te gek. Wij  kunnen een bouwtechnische keuring uitvoeren voor elk soort gebouw of pand, of het nu gaat om het verkopen of aankopen van gebouwen, verbouwen, opleveren van gebouwen. Wij kunnen u hierbij helpen.

Wij zorgen voor een begrijpelijk rapport waaruit u informatie kunt halen voor het verbouwen, opleveren, aankopen of verkopen van een gebouw of pand. Bij het bouwtechnisch keuren van het gewenste pand in Breda en omgeving, wordt er goed gelet op de fundering van het gebouw, de leidingen, kozijnen en de technische kwaliteiten van het gebouw. Vaak valt er in veel gevallen een opmerking te maken. Elke op- of aanmerking wordt duidelijk geformuleerd en word nader toegelicht met een sterke onderbouwing. Een bouwtechnische keuring moet er voor zorgen dat gedoe na de verkoop of aankoop wordt vermeden. Daarnaast bieden wij een goed advies op eventuele mogelijkheden tot verbouwen en zo brengen wij de kosten van het verbouwen, het onderhoud en de mogelijke kosten voor het netjes krijgen van het gebouw in kaart.

Heeft u interesse in een bouwtechnische of bouwkundige keuring op maat in Breda of omgeving. Neem dan gerust even contact met ons op. Wij zitten graag even met u rond de tafel om vragen te beantwoorden en tips en adviezen te geven met betrekking tot de conclusies van een bouwtechnisch of een bouwkundig rapport. U kunt gemakkelijk een offerte opvragen via de website, daarnaast kunt u altijd het contactformulier invullen, zodat we even contact met u op kunnen nemen voor eventuele vragen voorafgaand aan een bouwkundige of bouwtechnische keuring in Breda of omgeving.

Prijs

Taxatie