De beste architect uit de regio!

architectDag allemaal, vandaag is het weer tijd voor een nieuw verhaal. De laatste tijd heb ik weer erg veel meegemaakt, en dat deel ik maar al te graag met jullie. Vandaag ga ik het over de beste architect uit de regio hebben. Dit doe ik omdat dit bedrijf pas geleden erg goed werk heeft afgeleverd, dit is dus een erg goede tip voor jullie. Jullie weten dat ik gek ben op alles dat met bouwen en klussen te maken heeft. Ik ben zelf een erg goede klusser, maar geen architect. Daarom ben ik pas geleden opzoek gegaan naar een goede vakman. Mijn neef had er  namelijk een nodig. Hij heeft namelijk een eigen onderneming, en hij wilde al een tijdje een nieuw pand. Zijn bedrijf groeit namelijk erg snel, en daarom moeten er nieuwe mensen aangenomen worden. Al die mensen passen niet in dit pand, daarom wilde hij een nieuw pand kopen. Hij wilde dan wel meteen een nieuw pand laten bouwen. Daarom heb ik hem verteld over het bureau dat ik ken.

Hij was meteen geïnteresseerd!

Toen ik mijn neef over BIM vertelde, werd hij meteen helemaal enthousiast. Op de website had hij namelijk gezien

dat het bedrijf erg goed werk aflevert. Hij heeft daarom meteen contact opgenomen met dit bedrijf, en binnenkort heeft hij een eerste gesprek, ik ben erg benieuwd!