Het isolerende glasfolie was mijn laatste reddingsmiddel

glasfolie-isolexIk ben al een geruime tijd bezig met een manier te bedenken waarbij ik op een vrij voordelige manier mijn woning kan isoleren. Ik had namelijk al een keer isolerende glasfolie op het internet gezien maar eigenlijk verder gaan zoeken omdat bij mij de twijfel insloeg of dat het zou werken in mijn woning. Ikzelf heb een wat oudere boerderij waarbij de woning niet geheel optimaal is, zo kan het ook redelijk tochten door mijn ramen wat ik eigenlijk wel beu ben. Een vriendin van mij heeft mij voor enkele weken geleden erop gewezen dat zij isolerende glasfolie heeft besteld via het internet. Uiteraard moest ik er maar eens gaan kijken aangezien de kosten nogal aan de lage kant zijn.

Ik stond versteld naar de aanschaf kosten van de folie.woonhuis

Ik heb eerst gewacht tot ze bij mijn vriendin de folie hebben aangebracht voordat ikzelf de bestelling zou plaatsen. Werkelijk waar heb ik diezelfde dag nog een bestelling geplaatst bij Isolex.nl! De snelheid die geleverd werd en de netheid voor het plaatsen verdiend echt een pluim. Ik heb werkelijk nog nooit zo snel mensen zien werken en dat met plezier! Uiteraard was het voor mij eerst even afwachten of dat het bij mijn woning ook goed gebeuren gaat. Ik mag toch eerlijk zeggen dat het met enthousiasme en verstand geplaatst wordt.offerte-en-telefoon