Erg leuk: placemats bedrukken!

placemats bedrukkenPlacemats bedrukken is een leuke en originele optie voor mensen met een eigen restaurant. De reden dat ik hierover begin is het restaurant van mijn broer. Mijn broer had al erg lang de droom om een eigen restaurant te beginnen en pas geleden is deze droom werkelijkheid geworden. Bij de opening van het restaurant nodigde hij al zijn vrienden en familie uit en ik was natuurlijk ook aanwezig.

Hij had een spectaculaire opening geregeld. Tijdens de opening was er vuurwerk te zien en het eten dat verzorgd werd was natuurlijk erg lekker. Het personeel stond al in de keuken en op die manier kon iedereen al kennis maken met het restaurant. Het restaurant was erg mooi versierd en een ding viel mij persoonlijk op. De placemats waren erg leuk bedrukt met het logo en een foto van het restaurant erop. Ik vroeg me af hoe ze dit gedaan hadden en daarom besloot ik om dit aan mijn broer te vragen. Mijn broer vertelde dat hij eerst ook niet wist waar hij dit moest doen en dat hij uiteindelijk dankzij een goede vriend uitkwam op de website van Maxilia.

placematErg leuk idee!bedrukken placemat

We hebben verder een super gezellige dag gehad en toen ik naar huis ging had ik een leuk idee. Ik wilde ook wel placemats bedrukken en uiteindelijk heb ik dit ook gedaan. Ik heb een leuke afbeelding geplaatst en wij hebben nu thuis onze eigen originele placemats, erg leuk!