GJ Floors kunstgras matten

daisy_rechtAfgelopen week kwam ik in contact met het bedrijf GJ Floors kunstgras omdat ik vrijwilliger ben bij de plaatselijke voetbalclub. We willen graag kijken of het voor ons mogelijk is om kunstgras aan te laten leggen op onze velden en dan te beginnen met het wedstrijdveld op onze club. Zo kwam ik ook bij GJ Floors kunstgras in contact die veel hebben kunnen uitleggen over het gebruik van kunstgras en dat er veel verschillende soorten kunstgras zijn. Zei leveren voornamelijk kunstgras aan particulieren voor een onderhoudsvrije tuin. Ze hebben ons overigens wel goed kunnen adviseren in de keuzes die er zijn van kunstgras en dat het naast de kwaliteiten van kunstgras ook op langer termijn een besparing op kan leveren.

Besparen met kunstgras

Kunstgras is in aanschaf duurder dan echt gras, maar de onderhoud van kunstgras is nihil te noemen en gaat over het algemeen ook langer mee als echt gras. Bij echt gras en vooral bij intensief gebruik zoals bij voetbal het geval is zullen er regelmatig stukken gras vervangen moeten worden. Hieronder heb ik een aantal punten onder elkaar gezet waaruit blijkt dat je kan besparen met het gebruik van kunstgras.

  1. Kunstgras gaat langer mee.
  2. Kunstgras heeft geen onderhoud nodig.
  3. Kunstgras hoeft niet periodiek gedeeltelijk vernieuwd te worden.
  4. Kunstgras heeft in de droge dagen geen water nodig.

Meerdere redenen dus om te kiezen voor kunstgras. Hieronder heb ik nog even een bedrijfsfilmpje geplaatst van GJ Floors kunstgras.

_dsc9537_2 (1)