Onze trap kan een opknapbeurt gebruiken

Vanaf volgende week eindigt de bouw van ons nieuwe huis. Op het moment zit in het huis nog een vrij basic trap die als het aan mij en mijn vrouw ligt wel een opknapbeurt kan gebruiken. De trap die er nu in zit, zou eventueel nog gebruikt kunnen worden.

Hoe de huidige trap op het moment staat vinden wij vrij praktisch, de huidige trap zou dan ook eventueel als skelet gebruikt kunnen worden. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in traprenovatie zou dan om de huidige trap heen kunnen bouwen.

De trap is vrij strak dus hij is makkelijk te bewerken, of je kunt er gemakkelijk iets overheen plaatsen. Bij andere nieuwe bewoners in dezelfde nieuwbouw buurt, hebben we al wat inspiratie opgedaan. De meeste van onze nieuwe buurtbewoners heeft de trap ook op deze manier laten renoveren.

Omdat de hallen in de huizen redelijk donker zijn kregen we van een bewoner de tip dat er tegenwoordig licht in de treden geplaatst kan worden. Het plaatsen van licht in de nieuwe treden spreekt ons ook wel aan, omdat dit een stuk veiliger zal zijn voor de kinderen die regelmatig de trap op en af rennen.

Als iemand enige ervaring heeft met een traprenovatie of een bedrijf dat onze traprenovatie kan realiseren, zouden wij hier graag contact mee willen leggen.