Op zoek naar een echte Bouw-handel.nl lichtkoepel?

21Het handige van dit soort blogs is dat je er allerhande tips op kunt delen, in de hoop dat mensen er iets aan hebben. Vandaag wilde ik iets bijzonders delen met de lezer, hopende dat het als lichtend (ook letterlijk!) voorbeeld mag dienen. Onlangs heb ik namelijk de gehele zolder gerenoveerd, een klus die ik al een flinke poos had uitgesteld maar die geen langer afstel meer verdroeg. Achteraf vind ik het zonde de zolder niet wat eerder aangepakt te hebben aangezien het nu zo’n mooie en zeer bruikbare ruimte is geworden. Sterker nog: tegenwoordig slaap ik er zelfs, heb ik het gehele oppervlak ingericht als ‘master bedroom’.

Slapen onder de sterrenhemel – dat heb je met een lichtkoepel

16De reden hiervoor is onder meer een echte Bouw-handel.nl lichtkoepel die ik aan de bovenwand plaatste en die me een prachtig uitzicht geeft op de sterrenhemel ‘s nachts. Dat is zo’n bijzonder bijkomend voordeel en voor mij het doorslaggevende argument hier mijn slaapkamer te vestigen. Overdag heb je er prachtig licht, de gehele dag door overigens, want de zon verlicht de hele ruimte, ook met slechter weer overigens. Het helpt je besparen op de energierekening aangezien ik hier nooit een artificieel licht hoef te ontsteken. Soms komt het licht in stalen binnen en dat is werkelijk een prachtig aangezicht, dat ik niet had willen missen. 2Gewekt worden door het zonlicht, nog zoiets – dat maakt je dag- en nachtritme heel natuurlijk. Het slapen onder de sterren en eens in de zoveel tijd de volle maan zorgen ook keer op keer weer voor een bijzondere ervaring.

Ook op zoek naar een echte Bouw-handel.nl lichtkoepel? Neem dan eens een kijkje op de website van het zeer aanbevelenswaardige bedrijf, ook voor een keur aan andere bouwmaterialen.